Pascaud Biologische rimpelcorrectie

Voor een jongere huid

BioSkinJetting

Rimpels horen bij het ouder worden. Ze maken een gezicht sprekender en markanter. Dat klinkt allemaal positief, maar toch storen veel mensen zich aan bepaalde lijntjes en rimpels in het gezicht.

Een rimpel ontstaat bij het ouder worden van de huid. Het is het gevolg van een natuurlijk degeneratieproces. Dat wil zeggen dat er een achteruitgang is in conditie en functie van de weefsels. Tengevolge van de structuurveranderingen in het weefsel die door de jaren heen ontstaan wordt de celdeling verminderd. Het gevolg hiervan is een vertraagde huidvernieuwing. Door deze verminderde celdeling wordt de vochtigheidsgraad van de huid lager en ondergaat het bindweefsel grote veranderingen. Elastische vezels gaan krimpen en verminderen in aantal. De collagene vezels, die de elastische vezels tot steun  dienen, worden langer en dunner waardoor het huidoppervlak grover wordt.

Het verouderingsproces kan niet stop gezet worden maar kan wel afgeremd worden. Onder andere door:

 • Vitaminerijke voeding en veel vocht
 • Een gezonde geest ( ontspanning)
 • Weinig uv-licht
 • Aangepaste cosmetica
 • Deskundige behandelingen door een specialist

Tot nu toe waren de methodes voor rimpelcorrectie beperkt tot zaken als inspuitingen, operaties  of laseren.  Veel mensen vinden de stap naar een arts of een cosmetisch chirurg te groot. Ook geven steeds meer mensen de voorkeur aan natuurlijkere methodes voor rimpelcorrectie. Voor deze groep mensen is er nu een perfecte methode: BioSkinJetting.

BioSkinJetting is een revolutionaire methode om rimpels te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten. Fijne rimpels verdwijnen met 1 of 2 behandelingen en diepe rimpels worden  met enkele behandelingen 50 tot 70% minder diep.

Door stimulatie van het gebied onder de rimpel wordt de rimpel als het ware van de ondergrond los gemaakt en wordt de huid zelf weer aangezet tot het vormen van bindweefsel met jonge collagene vezels. Dit nieuwe weefsel vormt als het ware een kussentje onder de rimpel waardoor deze weer omhoog wordt geduwd.

BioSkinJetting werkt dus werkt dus zonder inspuiting en kent vele voordelen.
Allereerst is het effect al na de eerste of tweede behandeling duidelijk zichtbaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van lichaamsvreemde stoffen maar de huid vult zelf weer de rimpel op. Omdat het lichaam zelf de rimpel opvult met lichaamseigen collageen is het resultaat langdurig.

Hoe lang het resultaat uiteindelijk blijft is afhankelijk van uw leefgewoonten. Rookt u bijvoorbeeld, of gaat u regelmatig onder de zonnebank dan veroudert de huid sneller dan wanneer u dit niet zou doen.

Een ander belangrijk voordeel is dat u na de BioSkinJetting behandeling gewoon toonbaar bent. De behandelde rimpels worden fijne rode lijntjes maar dit mag direct gecamoufleerd worden en deze beperkte roodheid trekt binnen enkele dagen volledig weg.

BioSkinJetting werkt niet alleen afdoende op rimpels maar ook littekens die in de huid liggen kunnen hiermee worden behandeld.

Een behandeling varieert in tijdsduur van 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid rimpels. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al zichtbaar resultaat maar voor erg diepe rimpels wordt een kuur van 5 behandelingen geadviseerd.

De methode wordt uitsluitend uitgevoerd door speciaal opgeleide BioSkinJetting specialisten.  Het dermatologische grondprincipe van de methode komt uit de Verenigde Staten. Het bedrijf Pascaud Beautygroup  ontwikkelde de cosmetische methode BioSkinJetting,  zij verzorgen als enige de opleiding voor de originele technieken.

De methode BioSkinJetting heeft inmiddels zijn werkzaamheid bewezen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder diep.

BioSkinJetting is een volkomen veilige en natuurlijke methode om nu definitief iets aan storende rimpels te kunnen doen.

BioSkinSmoothing

Sommige rimpels zijn minder geschikt voor BioSkinJetting (bijvoorbeeld omdat ze te fijn zijn of wanneer een huid slecht regenereert). In dat geval wordt gewerkt met een BioSkinSmoothing apparaat. Er wordt met behulp van een speciaal apparaat een hoogfrequent signaal aan de huid gegeven waardoor

 • de vezels rond de rimpel zich gaan samentrekken en verstrakken. Hierdoor ontstaat een ‘stretch-effect’ op de rimpel
 • De huid gepeeld wordt op een gecontroleerde manier
 • De huid gestimuleerd wordt in de vorming van collageen
 • De huidstructuur verfijnd
 • De doorbleoding verbetert

BioSkinSmoothing is ook zeer geschikt voor de behandeling van

 • Atrofie: putjes (bijvoorbeeld van acne), alles dat dieper dan het huidoppervlak ligt
 • Hypertrofie: littekens die op de huid liggen (hypertrofische littekens), alles dat hoger dan het huidoppervlak ligt
 • couperose
 • steelwratjes

Voordelen van BioSkinSmoothing ten opzichte van andere behandelingen zoals laser of dermabrasie zijn:

 • Minder pijnlijk
 • geen bloed tijdens behandeling
 • minder kans op pigmantatie
 • sneller herstel
 • zeer gecontroleerd werken

Kijk voor meer informatie op de website van Pascaud, www.pascaud.nl.