Sanaslank

Afvallen met het eiwitdieet van SanaSlank

Ook al zoveel diëten geprobeerd? Soms met succes en soms ook niet. En zitten de verloren kilo’s er bij jou helaas ook zo weer aan? Dat is heel herkenbaar! Gelukkig is er het dieet van SanaSlank, een dieet op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten, dit leidt tot verlies van vetmassa en behoud van spiermassa.

Eiwitdieet

Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam.
Tijdens het dieet is er nauwelijks sprake van hongergevoel. Dit omdat de producten, door de grote hoeveelheid goede eiwitten, erg verzadigend werken. Het lichaam ziet het eten van de eiwitmaaltijden niet als schaarste. Hierdoor blijft de stofwisseling hoog en zal er na beëindiging van het dieet geen sprake zijn van het alom bekende jojo-effect. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa. 
U voelt zich energiek en u zult stralen!

Gebleken is dat eiwitrijke diëten het jojo-effect beperken. Het jojo-effect wordt mede beperkt doordat de bloedsuikerspiegel tijdens eitwitdiëten constant gehouden wordt en de stofwisseling niet vertraagt.

Wat zijn de voordelen van het SanaSlank eiwitdieet?

  • De SanaSlank Producten bestaan voornamelijk uit plantaardige ingrediënten en niet uit dierlijke stoffen
  • Tijdens de ketogenesefase (natuurlijk afslankproces) komen ketonen vrij, welke het hongergevoel tegengaan.
  • Het jojo-effect wordt uitgesloten, omdat de stofwisseling niet trager gaat werken. Dit komt weer door de afwezigheid van koolhydraten binnen het dieet.
  • Het eiwitdieet van SanaSlank is gericht op het verlies van vetten en vocht, niet op het verlies van spiermassa.
  • De bloedsuikerspiegel blijft door de inname van eiwitten constant, waardoor er minder behoefte is aan suikers, dus minder verleidingen.
  • Door het verbranden van de opgeslagen vetten kan het lichaam veel energie krijgen.
  • De producten van SanaSlank zijn lekker, gevarieerd en makkelijk te bereiden. En belangrijk om te weten: er worden geen shakes gebruikt.
  • Ter aanvulling van het dieet worden voedingssuplementen gebruikt, die speciaal ontwikkeld zijn voor SanaSlank en volledig afgestemd zijn op het dieet.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat afvallen onder begeleiding beter gaat dan zonder. Onder begeleiding afvallen kan met SanaSlank! Ons instituut is een van de verkoop- en begeleidingsvestigingen van SanaSlank. Wekelijks meten we de vorderingen en begeleiden we u bij het afvallen.