Dermaroller® therapie

Effectief bij: huidverslapping, rimpels, littekens, striae en cellulitis!

Wat is Dermaroller® therapie?

De Dermaroller® therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.

Dit resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid. Deze therapie, ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd, is ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies. Het kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecerti­ficeerd medisch materiaal.

Resultaten

De Dermaroller® therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij onder andere acne en atrofische littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté. Op het lichaam is de behandeling zeer geschikt voor striae en littekens.

De Dermaroller®

De therapeutische Dermaroller® bevat 162 microscopisch kleine naaldjes tussen de 0,5 en 2,0 mm lengte (voor artsen is dit 2,5 mm). Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis).

Bloedvaatjes worden aangeprikt zodat er bloedplaatjes vrijkomen die op hun beurt groeifactoren vrijlaten die de celdeling en de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Dit is een natuurlijke herstelreactie van de huid.
Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200 keer beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na zes tot acht weken op zijn top zijn.

Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is drie behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk vijf à zes behandelingen zijn.

Een behandeling met de Dermaroller® kan op alle gewenste huidoppervlakten van het lichaam worden uitgevoerd.


We maken gebruik van de enige echte Dermaroller®.