Pascaud Mesotherapie

Een revolutionaire natural make-over en een stralend jonge huid

Huidverjonging d.m.v. kleine prikjes in de huid heet Mesotherapie. Met Mesotherapie wordt de gehele huidconditie verbeterd, waardoor u er jaren jonger uitziet. Door de minuscule prikjes worden werkzame stoffen, zoals vitamines en hyaluronzuur, in de huid gebracht daar waar ze het hardst nodig zijn. Deze stoffen hydrateren de huid en stimuleren de cellen in de huid tot een actiever metabolisme en tot aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid weer terugkrijgt en een gezond en stralend uiterlijk krijgt. De huid wordt als het ware bemest, de juiste vochtbalans en elasticiteit, die de huid heeft verloren in de loop der jaren, wordt op deze wijze weer op peil gebracht.

De werkstoffen die wij gebruiken zijn van natuurlijke oorsprong, zeer zuiver zonder overbodige toevoegingen en met hoge concentraties. Hierdoor ziet u al na vijf behandelingen het optimale resultaat. Een goede voor- en nabehandeling met maskers, doordrenkt van eveneens werkzame stoffen, maakt de behandeling compleet.

Hoe gaat het in z’n werk?

Er worden een aantal zeer oppervlakkige prikjes in de huid gegeven door middel van een geavanceerd pistooltje met een heel fijn naaldje met speciale vloeistof. We werken met Pascaud Meso. De Pascaud mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Deze is uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. Een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen. Pascaud Meso maakt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen.

Het is de combinatie van die prikjes en de werkstoffen die een goed resultaat geven. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar prima te verdragen. Na de behandeling mag er een uur niets op het behandelde gebied worden aangebracht, men moet koelen met een coolpack.

Wat zit er eigenlijk in?
Natuurlijke werkstoffen, de basisstof is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor soepelheid en vocht vasthoudt in de huid. In deze basisstof kunnen vitaminen, als vitamine A,C en E, mineralen, aminozuren, en antioxidanten worden toegevoegd.

Waarom mesotherapie laten doen? Mesotherapie zorgt dat de stofwisselingsproces in de huid worden activeerd en hierdoor kan dus verouderingsverschijnselen worden behandeld. Het samenklonteren van collageen wordt bijvoorbeeld ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit (terug) krijgt.”Ik heb een aantal flink diepe rimpels, een paar prikjes en die rimpels zijn zeker weg?
” Nee, zo werkt het niet. Echt diepe rimpels kunnen met deze techniek niet opgevuld of weggehaald worden. Hiervoor kunnen we BioSkinJetting toepassen. Het gaat bij mesotherapie om een gladtrekkend en verfrissend effect. Mesotherapie kan heel mooi rondom de ogen en rond de mond worden gebruikt. Ook kunnen de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden aangepakt. Daarnaast is het een goed middel voor de behandeling van droge en ruwe huid.

Waneer kan ik er het beste mee beginnen?
Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 35 en 40 jaar. Het is heel geschikt om de nog jonge huid in een betere kwaliteit te brengen en de oudere zijn elasticiteit terug te geven.

Hoe lang gaat dit duren?
Een behandeling voor het gezicht duurt ongeveer twintig minuten, maar moet wel eens in de vier tot zes weken worden herhaald. Bij voorkeur in een sessie van acht keer. Het beste is om dan na drie maanden nog eens terug te komen, dan na een half jaar. Uiteindelijk hoeft men maar een behandeling per jaar te ondergaan.