Behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Daar waar de meeste schoonheidsinstituten gericht zijn op de verzorging van de huid hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen met bionome huid-, milieu- en diervriendelijke producten die een aantoonbaar huidverbeterend effect realiseren.

Lees meer
Ontharing

Ontharing

Tegenwoordig hebben veel mensen, zowel mannen als vrouwen, last van overmatige of ongewenste haargroei. In mijn praktijk pas ik verschillende methoden van ontharing toe.

Lees meer
Couperose

Couperose

Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid in het gelaat.

Lees meer
Acne

Acne

Meisjes kunnen al rond hun achtste jaar last van puistjes krijgen, jongens meestal pas rond hun veertiende. Hormonen en erfelijke aanleg kunnen een rol spelen. Puistjes zijn meestal het ergst tussen je zestiende en negentiende jaar.

Lees meer
Litteken- & Striae-Behandeling

Litteken- & Striae-Behandeling

Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. Wanneer alleen de opperhuid wordt beschadigd, bijvoorbeeld bij oppervlakkige schaafwonden, zullen er later geen littekens ontstaan.

Lees meer
Lymfedrainage

Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage is een massagetechniek die tot doel heeft een verbeterde lymfeafvoer tot stand te brengen, Het immuunsysteem te activeren, pijn te verminderen en het lymfevatenstelsel aan te zetten tot de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes.

Lees meer
Camouflage

Camouflage

Camouflage is het verbergen, het onzichtbaar maken van een ongewenste aandoening. Het afleiden van de aandacht van het betreffende gebied en de ontstane psychische belasting verzachten.

Lees meer
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn ophopingen van de kleurstof die de huidskleur bepaalt, melanine. Bij het ouder worden is de gelijkmatige verdeling van dit pigment vaak verstoord, waardoor zogenaamde ouderdomsvlekken ontstaan.

Lees meer
Pincementmassage

Pincementmassage

Pincementmassage is een massagemethode die ontwikkeld is door de Franse arts Dr. Jacquet. Hij ontwikkelde deze methode na een jarenlange studie en praktisch onderzoek in het instituut voor Dermatologie.

Lees meer