Welkom in ons instituut

Wij, Petrie en Indy Ruzius (moeder en dochter) zijn huidspecialisten die zich gespecialiseerd hebben in behandelingen op het gebied van huidverbetering. Daarnaast heeft Petrie zich vanuit haar medische achtergrond ook gespecialiseerd in anti-ageing en permanente ontharing. Door steeds op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en het bijhouden van onze kennis streven wij ernaar u blijvend het beste te bieden.

Ons doel is om samen met u uw huid te verbeteren en hem weer in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen. Hierdoor wordt uw huid weer gezond en zal er zo ook weer jonger en mooier uit gaan zien.
Ons motto is: Een gezonde huid is een mooie huid!

Wij geven u persoonlijke aandacht en nemen de tijd om u een behandeling te geven die is afgestemd op uw wensen en huidtype. Dit in een rustige en sfeervolle omgeving om even lekker te kunnen onthaasten en ontspannen.

De producten die we in ons instituut gebruiken hebben we met de grootste zorg uitgekozen. Ze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en zijn het beste wat u op dit moment aan huidverzorging kunt vinden. De producten zijn o.a. vrij van parfum, conserveringsmiddelen en minerale oliën waardoor ook diegene met een moeilijke huid, b.v. door een allergie voor bepaalde cosmetische ingrediënten of door huidafwijkingen zoals eczeem of psoriasis, zonder problemen een passende huidverzorging kunnen krijgen.

Om voor u als klant het best haalbare resultaat te krijgen gebruiken wij in de praktijk alleen apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Verder werken wij samen met cosmetisch arts Peter Driessen. Deze verzorgt de medisch cosmetische behandelingen in ons instituut.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden, vraag dan een kosteloos een informatief gesprek aan of neem contact op om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.
Wij geven u altijd een eerlijk en reëel advies.

Graag tot ziens in ons instituut!

Petrie en Indy Ruzius