Welkom in mijn instituut

Ik ben een huidspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in behandelingen op het gebied van huidverbetering. Daarnaast heb ik me vanuit mijn medische achtergrond ook gespecialiseerd in anti-ageing en permanente ontharing. Door steeds op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en het bijhouden van mijn kennis streef ik ernaar u blijvend het beste te bieden.

Mijn doel is om samen met u uw huid te verbeteren en hem weer in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen. Hierdoor wordt uw huid weer gezond en zal er zo ook weer jonger en mooier uit gaan zien.
Mijn motto is: Een gezonde huid is een mooie huid!

Ik geef u persoonlijke aandacht en neem de tijd om u een behandeling te geven die is afgestemd op uw wensen en huidtype. Dit in een rustige en sfeervolle omgeving om even lekker te kunnen onthaasten en ontspannen.

De producten die ik in mijn instituut gebruik heb ik met de grootste zorg uitgekozen. Ze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en zijn het beste wat u op dit moment aan huidverzorging kunt vinden. De producten zijn o.a. vrij van parfum, conserveringsmiddelen en minerale oliën waardoor ook diegene met een moeilijke huid, b.v. door een allergie voor bepaalde cosmetische ingrediënten of door huidafwijkingen zoals eczeem of psoriasis, zonder problemen een passende huidverzorging kunnen krijgen.

Om voor u als klant het best haalbare resultaat te krijgen gebruik ik in de praktijk alleen apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Verder werk ik samen met cosmetisch arts Peter Driessen. Deze verzorgt de medisch cosmetische behandelingen in mijn instituut.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden, vraag dan een kosteloos een informatief gesprek aan of neem contact op om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.
Ik geef u altijd een eerlijk en reëel advies.

Graag tot ziens in mijn instituut!

Petrie Ruzius